Lavos Reiniging BV
Wij gaan verder waar andere stoppen.

GEVELREINIGING

Gevelreiniging vraagt om een goede aanpak. Er zijn diverse soorten gevels van o.a. steen, metaal en kunststof. 

Wat bij het ene materiaal goed reinigt is funest voor het andere materiaal.

Al drie generaties lang hebben wij ervaring met gevelreiniging en weten wij hoe we gevelreiniging het beste kunnen uitvoeren. De ene keer zal dat gedaan worden met zandstraling, de andere keer zal dat gebeuren met (hoge druk) stoom. Waar het om gaat is dat u verzekerd bent van een kwalitatieve aanpak die milieu vriendelijke middelen wordt uitgevoerd.

UITVOERING

Onze professionals zorgen er voor dat uw gevel(s) en buitenvloeren dusdanig worden gereinigd dat zowel milde aanslagen als mos en klimop als roet, verf en hardnekkig vuil (denk aan graffiti) geheel verwijderd worden. Door impregnatie zorgen wij er voor dat de gevel geen vocht meer opneemt of doorlaat.

Als er schade aan de gevel is kan er een gevelrenovatie worden gedaan. Denk hierbij aan voegen die het begeven of scheuren in de muur. Het is verstandig om er op tijd bij te zijn want de gevelrenovatie kan duurder uitvallen als de wand ernstig beschadigd is.

MIDDELEN

 

Gevelreiniging met stoom wordt gebruikt bij milde vervuiling zoals mos of klimop. Bij deze manier van gevel reinigen wordt water verwarmd tot boven de 100 graden om vervolgens met een hogedrukspuit de gevel te reinigen.

Gevelreiniging met chemische middelen is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als roet of verfresten. Het chemische water wordt vervolgens gerecycled.
Gevelreiniging met (zand)straling wordt gebruikt als er sprake is van zware vervuiling. Water wordt met een mild straalmiddel zoals zand gemengd en op de wand aangebracht.

 

 


Ervaring

Met 3 generaties ervaring in gevelreiniging zijn wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt een ervaren partner. Wij opereren met gediplomeerde gevelreinigers in ’t Gooi en omstreken, Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. 

Lavos Reiniging  BV is flexibel en denkt graag met u mee waar nodig.   

Offerte aanvragen  Telefoon 035-2031032