Lavos Reiniging BV
Wij gaan verder waar andere stoppen.

Zakelijke dienstverlening

Schoonmaak in de zakelijke dienstverlening

Banken, accountants, reclamebureaus, administratiekantoren of notarissen; een schoon bedrijf draagt bij aan het werkplezier en de uitstraling van elke onderneming. Voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening is de schoonmaak van kantoren meer dan alleen een schoon kantoor. Lavos Reiniging BV ondersteunt uw kernactiviteiten en draagt bij aan uw ondernemingsdoelstellingen. Tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding leveren we gemotiveerde en betrokken medewerkers. Schoonmaak en aanvullende diensten passen bij de indeling en functie van uw huisvesting, activiteiten en budget. Met heldere afspraken, persoonlijke en korte communicatielijnen ontzorgen we u en zijn we scherp op schoon!

MKB

Scherp op ondernemerssupport

Als ondernemer wilt u vooral ondernemen. Iedere dag heeft u een volle agenda om uw winkel, kantoor of bedrijf te laten excelleren. Lavos Reiniging BV helpt u als zelfstandig MKB-ondernemer met betaalbare schoonmaakdiensten. Wij zitten altijd in de buurt met betrokken medewerkers. Met een excellente operatie zorgen wij voor een scherpe en betaalbare schoonmaakoplossing. In overleg maken we een passend plan voor de schoonmaak van uw pand. 

Ook voor enkele uren per week is Lavos Reiniging BV er voor u.

Onderwijs

Scherp op schoolbeleving

Leerlingen en ouders stellen de totale schoolbeleving centraal bij de schoolkeuze. Daarom wilt u een betaalbare, veilige, schone en gezellige leeromgeving. Met Lavos Reiniging BV heeft u die zekerheid. Basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, ROC’s, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kiezen voor onze doelgerichtheid en flexibiliteit. Lavos Reiniging BV

is scherp op schoon en biedt met een excellente operatie het onderwijs de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Minder duur, net zo schoon
Schoolbesturen moeten efficiënter werken, maar hygiëne is belangrijk. Lavos Reiniging BV adviseert over het efficiënt inrichten van de schoonmaakprocessen. Lavos Reiniging BV levert maatwerk en gaat flexibel om met wisselingen en planningen. Samen stemmen we werkzaamheden af en nemen we waar nodig de regie. Wij helpen u om te schakelen naar een bedrijfseconomische aanpak en adviseren over het efficiënt inrichten van hun schoonmaakprocessen. Schone scholen behoren ook op efficiente wijze schoon te blijven. Dit kan door het schoonmaken goed in te plannen en af te stemmen op de bezetting van een school. Zonder in te leveren op kwaliteit en gastheerschap! Gastvrije, betrokken en representatieve schoonmaakmedewerkers vormen mede het visitekaartje van uw school. Ze gedragen zich naar de regels van de school.

Net als het onderwijs is Nova Schoonmaakdiensten BV continu in beweging. 

Daarom blijven we innoveren.

We bieden ook aanvullende diensten als conciërgetaken, specialistisch vloeronderhoud en gevelonderhoud.

Corona heropstartplannen 

De eerste versoepelingen van de coronamaatregelen zijn een feit. Lavos Reiniging BV denkt mee over de mogelijkheden om de dienstverlening voor iedere branche veilig, efficiënt, doelmatig maar vooral toekomstbestendig in te (blijven) richten na versoepeling van de coronamaatregelen. Gezondheid en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit. 

Lavos Reiniging BV ontwikkelde voor het onderwijs een Corona heropstartplan. In dit plan leest u hoe onze dienstverlening op uw locatie weer ingeregeld kan worden ná versoepeling van de coronamaatregelen. Met het heropstartplan helpt Lavos Reiniging BV u om de schoonmaakdienstverlening weer snel op te starten in uw organisatie zodat uw medewerkers en leerlingen er veilig terecht kunnen. Het plan gaat onder andere in op gewenste wijzigingen in uw of onze dienstverlening, de inzet van materialen en middelen en wat wij van uw organisatie verwachten om veilig te kunnen werken. Schoonmaakbedrijf Lavos Reiniging  BV is flexibel en denkt graag met u mee waar nodig.   

Offerte aanvragen voor kantoren schoonmaken   Telefoon 035-2031032